Makeover af IKEA’s Hemnes

IMG_1206

Lad det være sagt med det samme: Jeg er stor fan af IKEA. Det svenske møbelhus rummer et væld af muligheder, hvis man ligesom jeg elsker at tilpasse sine møbler, så de passer præcist til ens egen personlige stil. Særligt en fordel, hvis man ønsker at kaste sig ud i den mere “modige” ende af farveskalaen uden at betale en formue for det!

Mit første og største IKEA-projekt er kommoden Hemnes, som jeg valgte at male mintgrøn og udstyre med kobberfarvede greb. Kommoden var oprindeligt hvidmalet massivt træ, som er super let at male over. Malingen er fra Dyrup (farvenr. NCS S 0530-B90G) og grebene er fra knageronline.dk (Ø: 3 cm).

Kommoden blev malet på den gammeldags måde med rulle og pensel og selve malearbejdet tog ikke mere end et par timer. Til gengæld tog det næsten et døgn at tørre pr. lag – i dette tilfælde to lag – og reolen fyldte det meste af min stue i tørretiden, da skufferne var ude.

Samlet set er jeg rigtig godt tilfreds med resultatet. Det bliver dog næppe sidste gang den kommode skifter farve….

IMG_1201

 

 

Follow my blog with Bloglovin

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentarer