DIY opbevaringskurve

IMG_1374

Jeg har længe manglet noget at stoppe alt mit skrammel i badeværelset ned i. Og selvom der er masser af fine stofkurve på markedet, byder min nærighed mig ikke at investere +200 kr. i hver kurv. Så jeg måtte finde en anden løsning.

Jeg besluttede for noget tid siden, at jeg ville sy kurvene selv. Og nu har jeg endelig fået mig taget sammen til faktisk at få det gjort.

Opskriften fandt jeg via Google på sybloggen.dk, som jeg klart kan anbefale. Jeg er vild med den effekt det giver, at have to slags stof på inder- og ydersiden. Og det var faktisk slet ikke så kompliceret og tidskrævende at sy, som jeg havde troet! Linket giver en god og pædagogisk trin-for-trin-guide til kurvene, som det vist er overflødigt at gentage her.

Mønster - som at folde en æske...

Mønster – som at folde en æske…

Alt stoffet købte jeg hos Stof 2000, som har nogle fine kraftige tekstiler med print til boligen. Hvis jeg havde været rigtig smart og læst opskriften før mit indkøb, havde jeg også købt vlieseline til at lægge mellem lagene, så kurvene ikke falder så let sammen… Well… Samlet set måtte jeg slippe 120 kr. for det grå-grønne stof, mens det sort-hvide stof er rester fra mine hynder.

Selvom resultatet ikke blev snorlige, er jeg godt tilfreds. Så nu er jeg næsten ved at få mod på nye og mere omfattende syprojekter….

Follow my blog with Bloglovin

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentarer

 • SVAR

  Virkelig virkelig fine kurve!
  Linket virker desværre ikke, kan du i hovedtræk fortælle hvordan du har gjort?
  på forhånd tak for hjælpen 🙂
  – Camilla

  • SVAR

   Hej Camilla. Havde helt overset dit spørgsmål. Håber du har fundet ud af det – ellers kommer mit lidt forsinkede svar her:
   Du syr sådan set bare to ens kurve ud fra mønsteret på billedet, hvor siderne sys sammen to og to. Derefter sys de to kurve sammen langs den øverste kant med vrangen ud bortset fra det sidste lille stykke. Og så vendes den pæne side ud og det sidste stykke sys sammen. Ret enkelt 🙂