Grafisk plakat af gamle magasiner

IMG_1321 Normalt anser jeg det ikke som en voksenbeskæftigelse at sidde en halv nat og klippe firkanter til en collage. Sidste gang jeg lavede collage var formentlig en gang i fritidshjemmet for mange år siden. Ikke desto var det præcis denne old school beskæftigelse jeg forleden endte med at dedikere en hel aften til.

Årsagen til min genopdagelse af klippe-klistre kunsten kan findes på bloggen Frk. Hansen, hvor der skrevet en guide til en virkelig fin collageplakat af gamle blade. Det blev jeg simpelthen også nødt til at prøve!

Der skal klippes mange firkanter...

Der skal klippes mange firkanter…

Meget belejligt til lejligheden havde jeg en stor bunke modeblade og kataloger liggende, som var lige til at give sig i kast med. Jeg valgte at gå efter sider med sort/grå, hvid og grøn som grundfarve. Se den fulde guide hos Frk. Hansen, som også har været så venlig at dele en gratis skabelon.

Nu er den der så i mit hjem, collageplakaten, og egentlig er jeg synes jeg den er blevet ret fin, selvom firkanterne vist ikke ligefrem kan siges at være specielt nøjagtigt klippet ud. Dog kammer det nok en anelse over med de guldfarvede rammer… Hvad synes du?

IMG_1410

Collageplakaten i selskab med mit eget billede fra Budapest og et grafisk print fra Sivellink.

Follow my blog with Bloglovin

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentarer

  • SVAR

    Det ser så fint ud. Synes det klæder collagen at hænge sammen med de andre guldrammer.. Så måske det bare er collagen der skal hives over i en træramme. Lige meget hvad synes jeg dit resultat er så smukt. Og du har været lynhurtig til at få det færdigt!! Mit tog mig hundrede år 😉

    • SVAR

      Mange tak – og tak for ideen 🙂 Guldrammerne er helt sikkert fine – tror måske bare det kammer lidt over i forhold til resten af indretningen…. Så de vil ved lejlighed blive skiftet til noget mere neutralt 😉