Lidt om indretning med designklassikere

img_3726

Selvom jeg normalt sværger til budgetfund og DIY-løsninger, må jeg indrømme, at jeg også har en svaghed for designklassikere. Normalt formår jeg at komme i mål med løsninger, der ikke kræver måneders opsparing. Men da det kom til at finde en elegant og diskret opbevaringsløsning i stuen valgte jeg at gøre en undtagelse.

For jer der ikke allerede har genkendt reolen på billedet er der selvfølgelig tale om det kendte opbevaringsystem fra String Furniture. Jeg er helt vild med String-systemets mange anvendelsesmuligheder. I mit tilfælde havde jeg behov for at skabe noget visuel ro i stuen og gemme nogle af de mange ting og sager i reolen væk bag lukkede skabe.

Men er der så overhovedet noget at blogge om, hvis man bare kan indrette sin bolig med lækre designermøbler – et voilà? Absolut, hvis du spørger mig! For det kan faktisk godt være en udfordring at style rummet omkring designermøblet, så designet fremhæves bedst muligt.

I mit tilfælde har jeg fremhævet den hvide reol ved at male væggen bag reolen i en lys isgrå farve. Man kunne sagtens have valgt en mørkere farve, men jeg ønskede ikke, at væggen skulle blive for dominerende. Reolens hylder og skabe er sat symmetrisk op for at skabe rolige vandrette linjer, der understreges af de malede striber i midten.

Har du også et særligt møbel, du gerne vil fremhæve? Der er selvfølgelig en million måder at gøre den slags. Jeg vil dog alligevel tillade mig, at give nogle tips 🙂

  • Plads! Sørg for godt med luft omkring dit designermøbel, så det ikke klemmes inde i et hjørne. Og lad det ikke drukne i ting.
  • Har møblet en vild og markant farve? Hold rummets øvrige møbler i mere neutrale farver. Lad dog gerne møblets farve gå igen på billeder, puder, tæpper og andre småting.
  • Giv møblet en personlig kontrast med loppefund, souvenirs og arvestykker. Jeg har fx pyntet min reol med souvenirs fra Rusland og Tyrkiet og en vase, jeg har arvet fra min farfar.
  • Er møblet hvidt? Lad det ikke forsvinde foran en hvid væg! Mal væggen i en kontrastfarve eller gå all in på tapet.

img_3701

img_3721

img_3746

Indlægget indeholder et affiliate link. 

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *